Minister frygter ordretørke i efteråret: Lover hjælpende hånd til eksporten

Foto : Erhvervsministeriet

Minister frygter ordretørke i efteråret: Lover hjælpende hånd til eksporten

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) er bekymret for, at eksporten lider et knæk i efteråret. Derfor lover han hjælp og "særligt politisk fokus" i efteråret.
Danske virksomheder står foran et turbulent efterår. For selvom landet for tiden prydes af pletvis sol og danskerne i stor stil holder ferie hjemme og bruger sparepengene her til lands, så lurer en voldsom eksportmæssig udfordring forude.  Det skriver Finans, der har talt med erhvervsminister Simon Kollerup (S). 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement og få løbende perspektiv og viden leveret direkte til din indbakke.

Seneste nyt