Metal-formand: Skrøne at der ikke er tid til efteruddannelse

Foto : Dansk Metal

Metal-formand: Skrøne at der ikke er tid til efteruddannelse

Andelen af medarbejdere, der tager efteruddannelse, er nedadgående, mens udviklingen er opadgående. I lyset af forandringer på arbejdsmarkedet er det en af de store hurdler, der skal løses, lyder det fra Dansk Metals formand, Claus Jensen.
Ny teknologi skyller ind over dansk erhvervsliv og behovet for at tænke nyt og anderledes er stort. Alligevel falder andelen af medarbejdere, der tager efteruddannelse. For lidt tid og fyldte ordrebøger, lyder en af gængse forklaringer fra virksomhederne. Men det argument køber formand Dansk Metal, Claus Jensen ikke, siger han i et interview med Tech Management.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt