Matas opretter egen data science-afdeling: Løftet fra hyldevarerne holdt ikke

AI-modeller ender alt for ofte som engangsfornøjelser, mener Matas, der er færdig med standardmodeller.  Det fortæller head of data science Shumail Ahmed.
Når leverandører præsenterer deres standardmodeller, er forventningerne høje - men resultaterne holder ikke praksis, hvor kompleksiteten både udhuler modellens ydelse og fordelen ved at vælge en hyldevare.  Sådan lyder oplevelsen hos Matas, der i det seneste år har etableret egen data science-afdeling og oprustet på business intelligence for at udvikle og drifte analysemodeller selv. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement og få løbende perspektiv og viden leveret direkte til din indbakke.

Seneste nyt