Man skal aldrig spilde en god krise

Brug krisen som en anledning til at reflektere over, hvordan vi bedst bruger de digitale kommunikationsmuligheder. Vi er i gang med at ekstremteste en halvtreds år gammel drøm om, at digitalisering blandt andet ville frisætte arbejdere og skabe et nyt fleksibelt samfund. Hvad bliver resultatet?
Vi befinder os midt i den største globale krise siden anden verdenskrig. En hidtil ukendt virus spreder sig med eksponentiel hast, verden har lukket sine grænser, økonomierne er i frit fald, og verdens borgere sidder isoleret foran deres skærme og forsøger at opretholde en eller anden form for normalitet ved hjælp af digitale teknologier.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt