Man on the Moon-projekt skal digitalisere Verdo

Divisionsdirektør for Energi og Forsyning i Verdo Brian Seeberg har kastet sig hovedkulds ud i den digitale transformation, blandt andet fordi kunderne efterspørger en moderne forsyning.
Divisionsdirektør for Energi og Forsyning i Verdo Brian Seeberg har kastet sig hovedkulds ud i den digitale transformation, blandt andet fordi kunderne efterspørger en moderne forsyning. Illustration: Verdo. Se større version
Den digitale transformation er ikke noget, der kan sendes ud til en konsulent, og så kører det. Det kræver kompetenceudvikling af hele ledelseslaget og en udviklingsproces, hvor der er plads til at fejle, har divisionsdirektør i energiselskabet Verdo erkendt.
Interview 28. oktober kl. 10:51
errorÆldre end 30 dage

Verdo, der der blandt andet forsyner borgere i Randers og Herning med fjernvarme, har kastet sig ud i et ‘Man on the Moon’-projekt – uden at vide, hvad der skal til for at nå målet, fortæller divisionsdirektør Brian Seeberg.

»Vores vision er at være en digital forsyning i 2025. Vi vil være den førende digitale forsyning om fem år,« siger han. Bum.  

Der er stadig tale om en vision, understreger Brian Seeberg, for han har på nuværende tidspunkt ingen klar plan for, hvordan Verdos Energi- og Forsyningsdivision skal nå målet. Men sikkert er det, at Verdo står over for en omfattende digital transformation for dels at kunne bidrage til en omkostningseffektiv grøn omstilling i virksomhedens forsyningsområder, dels for fremadrettet at kunne leve op til forbrugernes forventninger og krav om at være mere moderne og bæredygtige gennem individualiserede data.

Det, der allerede står klart for divisionsdirektøren nu, er, at transformationen kommer til at betyde en større rolle for it-afdelingen, at hele ledelseslaget skal teknologiuddannes, og at der skal være fokus på, at der ikke bliver skabt et A- og et B-hold mellem drift og udvikling.

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang.

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Du har ikke tilladelse til at deltage i debatten. Kontakt support@ing.dk hvis du mener at dette er en fejl.
Forsiden