Magasin #1 - Kom i dybden med kunstig intelligens og læs om den digitale koldstart hos BM Silo

Foto : Lasse Gorm Jensen

Magasin #1 - Kom i dybden med kunstig intelligens og læs om den digitale koldstart hos BM Silo

Det første magasin fra Tech Management er færdigt. Læs om Dorthe Martinsen fra BM Silo, der valgte at benytte sin egen specielle metode til digitale omstilling og få det store overblik over teknologien alle taler om, når vi giver dig en Executive Briefing om kunstig intelligens.
Foruden daglige historier og ugentlige nyhedsbreve, udkommer Tech Management også som magasin. I det første magasin, der netop er kommet fra trykken, kan du møde virksomheden Hovmand, der er kåret som danmarksmester i digitalisering, og du kan komme med på besøg hos BM Silo, hvor Dorthe Martinsen med sin egen metode satte sig for at sætte gang i den digitale omstilling uden brug af smarte konsulenter og buzzwords. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

DET FÅR DU

Mulighed for at læse Tech Management som magasin. 

Indblik i teknologierne bag kunstig intelligens samt mulighed for at blive klogere på, hvilke krav fremtiden stiller til nordiske ledere. 

 

Seneste nyt