Magasin #1 - Kom i dybden med kunstig intelligens og læs om den digitale koldstart hos BM Silo

Foto : Lasse Gorm Jensen

Magasin #1 - Kom i dybden med kunstig intelligens og læs om den digitale koldstart hos BM Silo

Det første magasin fra Tech Management er færdigt. Læs om Dorthe Martinsen fra BM Silo, der valgte at benytte sin egen specielle metode til digitale omstilling og få det store overblik over teknologien alle taler om, når vi giver dig en Executive Briefing om kunstig intelligens.
Foruden daglige historier og ugentlige nyhedsbreve, udkommer Tech Management også som magasin. I det første magasin, der netop er kommet fra trykken, kan du møde virksomheden Hovmand, der er kåret som danmarksmester i digitalisering, og du kan komme med på besøg hos BM Silo, hvor Dorthe Martinsen med sin egen metode satte sig for at sætte gang i den digitale omstilling uden brug af smarte konsulenter og buzzwords. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement og få løbende perspektiv og viden leveret direkte til din indbakke.

DET FÅR DU

Mulighed for at læse Tech Management som magasin. 

Indblik i teknologierne bag kunstig intelligens samt mulighed for at blive klogere på, hvilke krav fremtiden stiller til nordiske ledere. 

 

Seneste nyt