Mål din virksomheds innovationsevne med nyt digitalt værktøj

Foto : VectorKnight, BigStock

Mål din virksomheds innovationsevne med nyt digitalt værktøj

Et nyt digitalt værktøj med navnet Innovation Benchmark skal gøre det muligt for virksomheder at afklare, hvor innovative de er, skriver Jern- og Maskinindustrien.
Alle virksomheder kan nu få hjælp til at finde ud af, i hvor høj grad de er innovative. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Latest news