Lyt til Tech Management: Få alt at vide om blockchain-teknologiens betydning for fremtidens forretning

Blockchain lyd
Illustration: Lasse Gorm Jensen.
Hvad går blockchain-teknologien egentlig ud på, og hvordan kan den gøre data til et stærkt konkurrenceparameter? Det kan du høre i i denne indtalte artikel, hvor vi også stiller skarpt på, hvordan blandt andre Danish Crown, der er gået i gang med at eksperimentere med teknologien, forventer, at SMV'erne skal spille med.
Tech fokus27. november 2019 kl. 11:00
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Som noget helt nyt kan du nu også lytte til udvalgte Tech Management-artikler. Det betyder, at du kan få endnu mere værdifuld viden om, hvordan teknologi kommer til at påvirke fremtidens forretning, hvad enten du sidder i bilen på vej til et leverandørmøde eller er ude at løbe en tur i skoven. 

I denne første indtalte artikel får du mulighed for at blive klogere på den meget omdiskuterede blockchain-teknologi, når vi i vores Executive Briefing går i dybden med teknologien og spørger nogle af landets skarpeste hoveder, hvad teknologien kan bruges til, og hvordan de små og mellemstore virksomheder skal forholde sig til den. 

Derudover kan du høre nærmere om, hvorfor Danish Crown er begyndt at eksperimentere med teknologien, når de hvert år sender store mængder grisekød østpå mod Kina.

Artiklen er indtalt af Kathrine Lundgreen og stammer fra Tech Managements seneste magasin, som du kan læse HER.

Foretrækker du at læse artiklen digitalt, så kan du også gøre det her: Executive Briefing: Blockchain kan give danske virksomheder en global fordel

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger