Lyt til Tech Management: Få alt at vide om blockchain-teknologiens betydning for fremtidens forretning

Foto : Lasse Gorm Jensen

Lyt til Tech Management: Få alt at vide om blockchain-teknologiens betydning for fremtidens forretning

Hvad går blockchain-teknologien egentlig ud på, og hvordan kan den gøre data til et stærkt konkurrenceparameter? Det kan du høre i i denne indtalte artikel, hvor vi også stiller skarpt på, hvordan blandt andre Danish Crown, der er gået i gang med at eksperimentere med teknologien, forventer, at SMV'erne skal spille med.
Som noget helt nyt kan du nu også lytte til udvalgte Tech Management-artikler. Det betyder, at du kan få endnu mere værdifuld viden om, hvordan teknologi kommer til at påvirke fremtidens forretning, hvad enten du sidder i bilen på vej til et leverandørmøde eller er ude at løbe en tur i skoven. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Nævnte firmaer

Latest news