Lyt med på et bud på, hvordan corona ændrer vores arbejdsliv efter krisen

Liselotte Lyngsø, fremtidsforsker i Future Navigator
Liselotte Lyngsø, fremtidsforsker i Future Navigator Illustration: Liselotte Lyngsø, fremtidsforsker i Future Navigator. Se større version
Ingeniørens podcast Transformator har besøg af fremtidsforsker Liselotte Lyngsø, der giver sit bud på, hvordan alt det vi øver os under coronakrisen på arbejdet fører forandring med sig bagefter.
4. maj 2020 kl. 08:42
errorÆldre end 30 dage

Rigtigt mange arbejder på helt anderledes måder lige nu, men vil vi blive ved med onlinemøder, skypeinterviews og chat med kollegerne, når corona engang er drevet over? 

Det giver Liselotte Lyngsø, fremtidsforsker og direktør i Future Navigator sit bud på i Ingeniørens podcast Transformator.

Hun peger blandt andet på, at rigtigt mange nye digitale vaner var i gang på arbejdsmarkedet. De har nu fået et skub af corona, og i kombination med, at det tager mindst seks uger at skabe en ny vane, kan vi se frem mod, at der vil ske en reel ændring f.eks. i, hvor ofte vi er fysisk tilstede på arbejdspladsen.  

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Fortsæt din læsning
Debatten
Log ind for at deltage i den videnskabelige debat.