»Livslang læring er en vigtig strategisk brik i virksomhedernes overlevelseskamp«

Foto : Andrey Khokhlov / Bigstock

»Livslang læring er en vigtig strategisk brik i virksomhedernes overlevelseskamp«

Livslang læring har som begreb været i samfundet i årevis, og måske vil coronakrisen gøre begrebet til tiltrængt virkelighed i virksomhederne, siger head of DTU Learn for Life Karina Rotthoff Brix. Løbende opkvalificering af medarbejdere er afgørende for virksomhedernes overlevelse, mener hun.
Begrebet om livslang læring har floreret i årtier, og ideen om, at man ikke nødvendigvis arbejder med det, man i sin tid uddannede sig til, men konstant omstiller sig, har slået rod mange steder. Men ikke alle steder, når man kigger ind hos virksomhederne. Det mener Karina Rotthoff Brix, der er leder af DTU’s efteruddannelsesdivision DTU Learn for Life. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement og få løbende perspektiv og viden leveret direkte til din indbakke.

Seneste nyt