Lenus sikrer gigantinvestering og gør klar til vild vækst

4. november 2021 kl. 06:00
Bertram Thorslund CEO Lenus
Bertram Thorslund, CEO i Lenus, har lært sig at give slip på opgaver, siden væksten for alvor tog fart: »Som leder er det vigtigste, hvordan man bruger sin tid og sine mentale batterier i løbet af en dag, en uge og en måned. Man skal erkende, at begge ting ikke er uendelige. Man skal ikke være flad på tid eller batteri, når det gælder de store ting.« Illustration: Nikolaj Thaning .
I 2017 var Bertram Thorslund chef for en håndfuld medarbejdere i træningsplatformen Lenus. I dag er virksomheden vokset til knap 400. Efter en gigantisk kapitaltilførsel skal der i løbet af de næste to år hyres yderligere 1.200 nye medarbejdere. Bertram Thorslunds deler sine erfaringer med at holde balancen og bevare overblikket, når det går så stærkt.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

I sommer landede virksomheden Lenus en investering på svimlende 387 millioner kroner fra kapitalfonden EQT Ventures – angiveligt den største serie A-investering i danmarkshistorien. Pengene skal sikre en voldsom vækst, hvor man forventer, at der skal hyres 1.200 nye medarbejdere, og hvor man vil etablere sig på det amerikanske marked med sin træningsplatform, der bygger på partnerskaber med personlige trænere.

Læs hele artiklen

Tech Management er Teknologiens Mediehus’ ledelsesmedie, der klæder dig på til stærk ledelse i den teknologiske transformation.

Få 3 ugers gratis prøveabonnement. Betalingskort er ikke påkrævet, og du bliver ikke flyttet til et betalt abonnement efterfølgende.

Du kan også få tilsendt et tilbud til dig.

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
Adgang til andre medier
Hver måned får du 6 klip, som kan bruges til permanent at låse op for indhold på vores andre medier.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger