Ledelse i corona-virkeligheden: ‘Gejst er altafgørende’
Villa Copenhagen er et helt nyt hotel, der har til huse i det gamle hovedkvarter for Post Danmark ved Hovedbanegården i København.

Foto : Villa Copenhagen

Ledelse i corona-virkeligheden: ‘Gejst er altafgørende’

Peter Høgh Pedersen er CEO for det spritnye hotel Villa Copenhagen, der skulle have været åbnet 1. april. Så kom krisen, og nu handler det ikke om at få redt sengene og sat buffeten frem, men om at holde humøret oppe. På trods af, at 170 ansatte er hjemsendt, før de overhovedet kom i gang med arbejdet. 
Corona-krisen og de mange vidtrækkende konsekvenser kommer ikke belejligt for nogen. Men timingen er den værst mulige overhovedet for det store nye hotel Villa Copenhagen, der skulle have åbnet dørene for gæster 1. april i år.  Peter Høgh Pedersen er CEO for hotellet, der ligger i det gamle hovedkontor for Post Danmark lige ved Hovedbanegården i København.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt