Ledelse af unge: Hvad vil de unge ha'?

Der eksisterer nogle forestillinger om den unge generation, som ikke nødvendigvis stemmer helt overens med virkeligheden. F.eks. at de unge foretrækker online kommunikation, frem for en fysisk nærværende relation til nærmeste leder, men det passer ikke ifølge denne undersøgelse.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er samlingsstedet for ledere og beslutningstagere, der har interesse for digital udvikling og erhvervslivets vækst.

Vi samler trådene for dig i vores tre ugentlige nyhedsbreve om ledelse, forretning og teknologi. Vores mission er at klæde ledere på, til at træffe strategisk kloge beslutninger for deres forretningsudvikling.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Om kilden

Publikationen er udgivet af Copenhagen Business Academy, også kendt som Cphbusiness, der er et erhvervsakademi beliggende i Region Hovedstaden. Akademiet fungerer som en statsfinansieret selvejende videregående uddannelsesinstitution, der hører under Uddannelses- og Forskningsministeriet.