Ledelse af digitalisering i et narrativt perspektiv

For at lykkes med digitaliseringsprojekter skal lederen sikre, at fortællingen om projektet både bliver meningsskabende, involverer alle og får alle fortællinger i spil. Få her et bud på, hvordan du kan lede digitalisering ud fra en narrativ tilgang.
Narrativ ledelse handler om, hvordan organisationens fortællinger påvirker den enkeltes meningsskabelse, tanker, overvejelser og blik for både muligheder og begrænsninger indenfor handlerummet. Der er tale om de fortællinger, man hører i hverdagen. Fortællinger om det svære og om det der lykkes, og de fortællinger der løbende skabes i fællesskab.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement og få løbende perspektiv og viden leveret direkte til din indbakke.

Seneste nyt