Landbruget gør i stigende grad brug af præcisionsteknologi

Landbruget gør i stigende grad brug af præcisionsteknologi

https://techmanagement.dk/3936

9. okt 2019 08:58
Andelen af landbrug, der bruger præcisionsteknologi, steg fra 23 % i 2018 til 28 % i 2019, skriver Danmarks Statistik.  Præcisionslandbrug har potentiale til på én gang at forbedre miljøet og landbrugets økonomi. Det kan ske gennem brug af data fra for eksempel satellitter og sensorer til en mere nøjagtig kørsel og målrettet tildeling af eksempelvis gødning.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt