Borgerne i Købehavns Kommune får hjælp af softwarerobotter, når de eksempelvis beder om indsigt i deres egne sagsakter.
Borgerne i Købehavns Kommune får hjælp af softwarerobotter, når de eksempelvis beder om indsigt i deres egne sagsakter.

Foto : Bigstock

Lær af dansk RPA-sværvægters opskrift: Københavns Kommune har sparet titusindvis af mandetimer

Under devisen 'Færre midler til administration, mere værdi for borgerne' satser Københavns Kommune stort på softwarerobotter. I dag er 86 af slagsen implementeret, og indsatsen har indtil videre frigjort knap 80.000 mandetimer. Her får du robotchefens RPA-model til inspiration.
Når en borger i Københavns Kommune søger om aktindsigt i sin sag, plejede et omfattende arbejde af begynde. På tværs af forvaltninger og kommunale kontorer skulle dokumenter indsamles, udvælges, gennemlæses, delvist overstreges, kopieres og til sidst udleveres til borgeren. Det ikke bare lyder tidskrævende. Det var tidskrævende.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt