Kunstig intelligens vil påvirke alle industrier i Danmark

Danmark kan få store økonomiske og velfærdsmæssige fordele ud af at satse mere på kunstig intelligens. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er samlingsstedet for ledere og beslutningstagere, der har interesse for digital udvikling og erhvervslivets vækst.

Vi samler trådene for dig i vores tre ugentlige nyhedsbreve om ledelse, forretning og teknologi. Vores mission er at klæde ledere på, til at træffe strategisk kloge beslutninger for deres forretningsudvikling.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Om kilden

"AN AI NATION? Harnessing the opportunity of artificial intelligence in Denmark" er udviklet i et samarbejde mellem Innovationsfonden og McKinsey & co. Rapporten er baseret på et ekstensivt analysemateriale, herunder mere end 600 cases og 3 millioner jobopslag.   

Innovationsfonden arbejder for at skabe gode rammer for landets iværksættere, forskere og virksomheder.

McKinsey & Company er et amerikansk managementkonsulentfirma, der er grundlagt i år 1926. På globalt plan har McKinsey over 27.000 medarbejdere og har hovedkontor i New York.