Kunstig intelligens vil påvirke alle industrier i Danmark

Danmark kan få store økonomiske og velfærdsmæssige fordele ud af at satse mere på kunstig intelligens. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Om kilden

"AN AI NATION? Harnessing the opportunity of artificial intelligence in Denmark" er udviklet i et samarbejde mellem Innovationsfonden og McKinsey & co. Rapporten er baseret på et ekstensivt analysemateriale, herunder mere end 600 cases og 3 millioner jobopslag.   

Innovationsfonden arbejder for at skabe gode rammer for landets iværksættere, forskere og virksomheder.

McKinsey & Company er et amerikansk managementkonsulentfirma, der er grundlagt i år 1926. På globalt plan har McKinsey over 27.000 medarbejdere og har hovedkontor i New York. 

Seneste nyt