Krystalkuglen III: Nu skal SMV'erne for alvor med på digitaliseringstoget

Krystalkugle 2020
Illustration: Nanna Skytte. Se større version
Der er langt flest SMV'er i Danmark, og samtidigt er det dem, der har sværest ved at få sat tid og penge af til digitaliseringsprojekter. Men i år skal der ske noget - og rådet er at begynde i det små. Bare, man begynder.
Analyse13. januar kl. 10:00

Vi har skudt året i gang med et kig i krystalkuglen og har stillet fem spørgsmål om det kommende år til en professorer, en lektor, en sikkerhedsanalytiker, direktøren for Dansk Erhverv samt direktøren for DI Digital. Svarene cirkler om corona, digital og grøn omstilling, cybersikkerhed og rekruttering.

I en serie på tre artikler har vi bragt svarene på, hvad 2022 vil bringe for tech-ledere, og i denne sidste artikel i serien handler det specifikt om SMV’ernes digitale udfordringer. 

Læs også de første to afsnit om henholdsvis de overordnede linjer for 2022 og tech-ledernes udfordringer.

 

Hvordan kommer 2022 til at se ud i forhold til SMV’ernes digitalisering – kommer de for alvor ind i kampen, og hvad skal der mere til, for at de gør?

Rikke Zeberg: Jeg tror på, at SMV’erne har fokus på sin digitale omstilling i det nye år. Vi ved, at de virksomheder, der er digitale, har en højere produktivitet og klarer sig bedre end de virksomheder, der ikke er det. Det er tit SMV’erne, der halter efter, og de peger typisk på, at de ikke har kompetencer eller tid. 

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i den videnskabelige debat.