Krystalkuglen II: Ledernes største udfordringer i 2022

Krystalkugle 2020
Illustration: Nanna Skytte. Se større version
Covid-19 udgør den største her-og-nu-udfordring for alle ledere. Men at foretage det rette teknologivalg og dyrke de rette medarbejdere bliver også nogle af 2022’s kardinalpunkter, ifølge eksperterne.
Analyse10. januar kl. 09:03

Vi har skudt året i gang med et kig i krystalkuglen og har stillet fem spørgsmål om det kommende år til en professorer, en lektor, en sikkerhedsanalytiker, direktøren for Dansk Erhverv samt direktøren for DI Digital. Svarene cirkler om corona, digital og grøn omstilling, cybersikkerhed og rekruttering.

I en serie på tre artikler bringer vi svarene på, hvad 2022 vil bringe, og denne gang handler det om lederens udfordringer og rolle. Læs også første afsnit, hvor eksperterne gav deres bud på de store linjer for tech-lederens rolle anno 2022.

Vi har spurgt:

Brian Mikkelsen, direktør i Dansk Erhverv

Rikke Zeberg, branchedirektør i DI Digital

Christine Ipsen, lektor på DTU Management

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i den videnskabelige debat.