Kom med til seminar: Få succes med softwarerobotter og undgå de dumme fejl

Foto : Bas Nastassia

Kom med til seminar: Få succes med softwarerobotter og undgå de dumme fejl

Softwarerobotter – også kendt som RPA – kan fjerne meget medarbejdertid anvendt på rutineopgaver, for eksempel ved udsendelse af breve eller lønkørsler. På et Version2-seminar d. 28. januar kan du få indblik i mulighederne med teknologien.
Administrative robotter kan løse en masse 'dumme' opgaver, så de ansatte kan koncentrere sig om borger- eller kundekontakt og mere spændende opgaver. De kan også bruges til at spare på f.eks. vikarer. Det er erfaringer, der er gjort i en lang række organisationer, bl.a. Københavns Kommune og handelsvirksomheden Hans Buch, som handler med en lang række komponenter til dansk industri og shippingbranchen.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt