Københavnsk tænketank vil forpligte verdens techfirmaer på ansvar og bæredygtighed

Foto : Techfestival

Københavnsk tænketank vil forpligte verdens techfirmaer på ansvar og bæredygtighed

150 af verdens vigtigste techfolk vil sammen i et døgn arbejde på et løfte, som alle danske og internationale techvirksomheder kan aflægge. Projektet er støttet af Industriens Fond, der vurderer, at alle virksomheder kan få indirekte gavn af at lade sig inspirere af løftet.
150 mennesker. 24 timer. Et løfte. Under denne uges techfestival i København vil en tænketank med store profiler inden for techindustrien bruge et døgn sammen på at udtænke et løfte, som skal styrke ansvarligheden og bæredygtigheden i techindustrien.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Techfestival150
  • Techfestival150 er et tre årigt projekt
  • I 2017 skabte 150 techfolk sammen en mission om at gøre techindustrien mere bæredygtig og ansvarlig. Missionen blev konkretiseret i "The Copenhagen Letter"
  • Ideen om en fælles mission gik videre i 2018, hvor missionen blev omsat til 150 principper sammensat af 150 nye deltagere i tænketanken
  • I år skal tænketankens arbejde munde ud i et konkret løfte "The Tech Pledge", som virksomheder i techindustrien kan tilslutte sig

Seneste nyt