DTU-professor Thomas Bolander skriver i sin nye bog om, hvorfor det er svært at udvikle robotter med kunstig intelligens, der reelt set kan fungere i et samspil med fysiske medarbejdere.
DTU-professor Thomas Bolander skriver i sin nye bog om, hvorfor det er svært at udvikle robotter med kunstig intelligens, der reelt set kan fungere i et samspil med fysiske medarbejdere.

Foto : Nanna Skytte

Kan du lede robotter med kunstig intelligens?

Det er ikke let at udvikle robotter med kunstig intelligens, der kan fungere i et samspil med medarbejdere, skriver professor Thomas Bolander fra DTU i sin nye bog. Vi har fået videnskabsredaktør på Ingeniøren Jens Ramskov til at omtale bogen.
De fleste ledere i såvel mindre og som større teknologiske virksomheder er nok klar over, at robotter og kunstig intelligens er noget, man er nødt til at forholde sig til.  Der er mange muligheder for at optimere produktion og indtjening, hvis de teknologiske muligheder udnyttes bedst muligt, men også store faldgruber ved fejlinvesteringer. Så mange holder sig nok tilbage af samme årsag.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

BLÅ BOG: Jens Ramskov

- Videnskabsredaktør på Ingeniøren.

- Han er uddannet som civilingeniør og ph.d. fra DTU og HD fra CBS. Han har været ansat i flere danske teknologivirksomheder, før han for godt 20 år siden blev ansat på Ingeniøren, hvor han skriver om forskning og forskningspolitik.

Seneste nyt