Kan du lede robotter med kunstig intelligens?

Thomas Bolander
DTU-professor Thomas Bolander skriver i sin nye bog om, hvorfor det er svært at udvikle robotter med kunstig intelligens, der reelt set kan fungere i et samspil med fysiske medarbejdere. Illustration: Nanna Skytte. Se større version
Det er ikke let at udvikle robotter med kunstig intelligens, der kan fungere i et samspil med medarbejdere, skriver professor Thomas Bolander fra DTU i sin nye bog. Vi har fået videnskabsredaktør på Ingeniøren Jens Ramskov til at omtale bogen.
Idéer9. december 2019 kl. 11:00
errorÆldre end 30 dage

De fleste ledere i såvel mindre og som større teknologiske virksomheder er nok klar over, at robotter og kunstig intelligens er noget, man er nødt til at forholde sig til. 

Der er mange muligheder for at optimere produktion og indtjening, hvis de teknologiske muligheder udnyttes bedst muligt, men også store faldgruber ved fejlinvesteringer. Så mange holder sig nok tilbage af samme årsag.

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i den videnskabelige debat.