Jorgensen klar til teknologisk revolution: “Vi kan begynde at blive problemknusere for kunden”

Foto : Jorgensen Engineering

Jorgensen klar til teknologisk revolution: “Vi kan begynde at blive problemknusere for kunden”

Besvær med at servicere eller løse pludselige problemer for kunderne langt borte får den danske producent af komplette emballagehåndteringssystemer Jorgensen Engineering til at arbejde med augmented reality for at mindske afstanden mellem Fyn og de fjerne egne.
Når nogle verdens største fødevareproducenter som Danone, KraftHeinz og Nestlé beslutter sig for at opføre en ny fabrik et sted i verden, kimer telefonen i mange tilfælde på M. P. Allerups Vej i det sydøstlige Odense.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Det får du i artiklen

- Indsigt i Jorgensen Engineerings arbejde med augmented reality. 

- Forståelse af, hvordan teknologien kan mindske afstanden mellem virksomhed og kunden. 

- Indsigt i virksomhedens største udfordring i arbejdet. 

Seneste nyt