Den lille sensor, som er installeret i skraldespanden, fortæller automatisk, hvornår skraldespanden skal tømmes.
Den lille sensor, som er installeret i skraldespanden, fortæller automatisk, hvornår skraldespanden skal tømmes.

Foto : Maack IT

Intelligent skraldesensor kan halvere antallet af årlige tømninger

Den såkaldte BrainyBin er en lille danskproduceret sensor, der kan installeres i affaldscontainere og som via IoT-teknologi løbende sender oplysninger, som fortæller, hvornår beholderen skal tømmes.
Hvis du åbner låget på skraldespande og affaldscontainere på tværs af Fanø, Langeland og Kolding Kommune samt ni andre danske kommuner, så er der en god chance for, at du vil se en lille dims magen til den, som er afbilledet til højre i toppen af denne artikel.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]