Den lille sensor, som er installeret i skraldespanden, fortæller automatisk, hvornår skraldespanden skal tømmes.
Den lille sensor, som er installeret i skraldespanden, fortæller automatisk, hvornår skraldespanden skal tømmes.

Foto : Maack IT

Intelligent skraldesensor kan halvere antallet af årlige tømninger

Den såkaldte BrainyBin er en lille danskproduceret sensor, der kan installeres i affaldscontainere og som via IoT-teknologi løbende sender oplysninger, som fortæller, hvornår beholderen skal tømmes.
Hvis du åbner låget på skraldespande og affaldscontainere på tværs af Fanø, Langeland og Kolding Kommune samt ni andre danske kommuner, så er der en god chance for, at du vil se en lille dims magen til den, som er afbilledet til højre i toppen af denne artikel.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt