»Hvis niveauet er højt, hvorfor så ikke tage et amerikansk kursus online«
Niveauet på mange online kurser har hidtil været for lavt, mener Benny Gøbel, der er specialist i forbrændingsoptimering hos Ørsted Markets & Bioenergy. Men verden fører os den vej, og hvis niveauet stiger, hvorfor så ikke, siger han.

Foto : Sofia Basse Gøbel

»Hvis niveauet er højt, hvorfor så ikke tage et amerikansk kursus online«

Civilingeniør Benny Gøbel har tidligere taget kurser online og er sikker på, at der bliver et større og bedre udbud som følge af coronakrisen. I sin fritid følger han et gratis digitalt kursus – i epidemiologi.
Som specialist i forbrændingsoptimering hos Ørsted Markets & Bioenergy bruger civilingeniør Benny Gøbel normalt en stor del af sin arbejdstid på kraftværker rundt omkring i landet, men de første mange uger af covid­19-pandemien var han henvist til sin hjemmearbejdsplads.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt