Hvad vi kan lære af 25 års digitalisering

McKinsey har samlet ti forretningsmæssige indsigter fra de sidste 25 års digitale udvikling.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Om kilden

Publikationen er udarbejdet af McKinsey Global Institute (MGI), der beskæftiger sig med udviklingen af den globale økonomi. MGI hører under McKinsey & Company, der er et amerikansk managementkonsulentfirma. På globalt plan har McKinsey over 27.000 medarbejdere og har hovedkontor i New York. 

Seneste nyt