Hvad skal din virksomhed snakke om i år, når I snakker digitalisering?

Mange små og mellemstore virksomheder lægger nu en digitaliseringsdagsorden for 2020 og de kommende år. Her giver DI, Dansk Erhverv og SMVdanmark deres bud på punkter på dagsordenen og kommer med råd og poetisk inspiration til at få arbejdet gjort.
Digitalisering skal gå fra at være store forkromede ideer til at være lavpraksis i virksomhederne. Det kan de tre erhvervsorganisationer DI, Dansk Erhverv og SMVdanmark hurtigt blive enige om.  De står også sammen om, at de ser store udfordringer for SMV’erne i forhold til netop det og i at score digitale gevinster på driften i virksomheden. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt