Hvad skal der stå på din digitale dosmerseddel i 2020?

Krystalkugle 2020
Illustration: Nanna Skytte.
Er det kunstig intelligens, der kommer til at dominere 2020'erne eller stjæler 5G hele billedet. Vi har på Tech Management samlet et overblik over de teknologiske tendenser, der bliver de vigtigste for de danske virksomheder i det kommende årti.
Analyse8. januar 2020 kl. 11:00
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Bag os ligger de hæsblæsende 2010’ere, hvor digitaliseringen tog fart, og hvor teknologier, der tidligere virkede som noget fra Hollywoods fremtidsdrømmende film, flyttede ind på vores smartphones og blev en del af vores ordforråd. 

Men det er måske ikke kun en god drøm, vi er i gang med. I hvert fald ikke hvis man spørger magasinet The Economist. Kunstig intelligens er nærmere en mulighed for systematisk at træffe racistiske eller diskriminerende beslutninger, 5G-netværket spiller en af hovedrollerne i en geopolitisk opdeling af verden, vi har stadig ikke selvkørende biler, og dem, vi har set, har endda slået mennesker ihjel. 

Alle disse ulykker står på skuldrene af de tech-giganter, som for længst har mistet den tillid, de tidligere nød fra almindelige mennesker, der i stedet bekymrer sig om deres datasikkerhed, og hvilke fremmede droner der svæver over byen, som New York Times forleden kunne beskrive. 

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger