Hos PensionDanmark udfører robotter arbejde svarende til 75 årsværk: Her er virksomhedens opskrift på RPA-succes

Foto : Ursula Bach/PensionDanmark

Hos PensionDanmark udfører robotter arbejde svarende til 75 årsværk: Her er virksomhedens opskrift på RPA-succes

Hvor man tidligere manuelt rettede op mod 17.000 fejl i pensionsindbetalinger hos PensionDanmark, har robotter i dag i høj grad taget over. Det giver medarbejderne mere tid til kundevendte opgaver. Her får du virksomhedens opskrift på, hvordan du får medarbejderne til at bakke op om software-robotterne.
For mange mennesker er dagene omkring et månedsskifte som regel rare. Mens folks slunkne portemonnæer får tiltrængte forsyninger, når lønnen går ind, så er det hos PensionDanmark i langt højere grad den tiende dag i måneden, der har størst bevågenhed.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Seneste nyt