Hos Frida Forsikring Agentur var det ikke et spørgsmål om, hvorvidt der skulle robotter ind i arbejdet – det var et spørgsmål om at få det hurtigst muligt

Brian Malmros tiltrådte som ny direktør for Frida 1. september 2018. Efter et halvt år begyndte en administrativ robot at køre på arbejdspladsen. »I forsikringsbranchen har du ikke råd til at lade være med at bruge ny teknologi,« fortæller han.
Forsikringsbranchen er anderledes end andre brancher, når det gælder brugen af ny teknologi og i særdeleshed administrative robotter, som kan klare manuelt tastearbejde meget hurtigere end mennesker. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt