Hos Frida Forsikring Agentur var det ikke et spørgsmål om, hvorvidt der skulle robotter ind i arbejdet – det var et spørgsmål om at få det hurtigst muligt

26. november 2019 kl. 07:00
Brian
Illustration: Frida.
Brian Malmros tiltrådte som ny direktør for Frida 1. september 2018. Efter et halvt år begyndte en administrativ robot at køre på arbejdspladsen. »I forsikringsbranchen har du ikke råd til at lade være med at bruge ny teknologi,« fortæller han.
Artiklen er ældre end 30 dage

Forsikringsbranchen er anderledes end andre brancher, når det gælder brugen af ny teknologi og i særdeleshed administrative robotter, som kan klare manuelt tastearbejde meget hurtigere end mennesker. 

Det vidste Brian Malmros, der i 2018 tiltrådte som ny direktør for Frida Forsikring Agentur A/S samt for det bagvedstående forsikringsselskab Domus Forsikring A/S. Han kom fra en stilling i Topdanmark, der er kendt for at arbejde ihærdigt med digitalisering – og herunder robotter – og han ville også hurtigst muligt have dem ind i Frida Forsikring. 

Læs hele artiklen

Tech Management er Teknologiens Mediehus’ ledelsesmedie, der klæder dig på til stærk ledelse i den teknologiske transformation.

Få 3 ugers gratis prøveabonnement. Betalingskort er ikke påkrævet, og du bliver ikke flyttet til et betalt abonnement efterfølgende.

Du kan også få tilsendt et tilbud til dig.

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
Adgang til andre medier
Hver måned får du 6 klip, som kan bruges til permanent at låse op for indhold på vores andre medier.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger