Hos dansk fintech-startup rådgiver man kunderne digitalt: "Fordelen er skalerbarheden og flere datapunkter på kunderne."

Hos Nord Investments vejleder man primært kunderne digitalt. En digital model med mange spørgsmål finder i følge selskabet både det bedste produkt til kunden og udelukker menneskelige fejl. Har man styr på modellen, kan blandt andet kundeservice være et oplagt område at indføre lignende modeller, siger David Harboe, der er medstifter af virksomheden.
Du træder ind gennem de to glasdøre, der lydløst trækker sig til side, og du mødes af et lokale indhyldet i et hav af af stilhed og afkølet luft.  Sådan vil nogen nok opleve begyndelsen på et personligt investeringsmøde i en bank, mens andre vil opleve en mere afslappet stemning præget af filterkaffe og lyse træstole polstret med uldent kongeblåt 90'er-betræk. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt