Grossistvirksomhed i gang med digitalisering for anden gang: Her er deres tilgang til at vælge nyt ERP og webshop
Den ene af de to ejerledere i MTO Electric, Michael Johansen, i hovedkontoret i Vejle.

Foto : MTO Electric

Grossistvirksomhed i gang med digitalisering for anden gang: Her er deres tilgang til at vælge nyt ERP og webshop

Den ejerledede grossist MTO Electric i Vejle skal igen digitalisere. De skal atter investere i ERP-system og opbygge en ny e-shop. Hør mere her om overvejelserne ift. en dyr proces for en mindre virksomhed.
Sådan set er MTO Electric meget godt kørende, når det gælder digitalisering. De har i forhold til mange andre små og mellemstore virksomheder løbende sat strøm til deres processer, f.eks. ved at få en webshop. Grossisten er ejet af de to grundlæggere, Michael Johansen og Mads Velbæk, og de har gode forudsætninger for at være digitale.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Fakta: MTO Electric
  • Grundlagt af de to elektroingeniører Michael Johansen og Mads Velbæk. Og forbogstavet i de to herres fornavne er grunden til navnet MTO, som står for TO M’er
  • Oprettet i 2002 i Vejle
  • Havde i 2018 en bruttofortjeneste på 8,5 mio. kroner og et resultat på 1,6 mio. kroner
  • 19 ansatte
  • Forretningen er baseret på at være grossist for mere end 50 leverandører inden for kapslingsløsninger og el-komponenter til elstyringer

Seneste nyt