Idemanden bag Precure, fysioterapeut Søren Würtz.
Idemanden bag Precure, fysioterapeut Søren Würtz.

Foto : Precure

Fysioterapeut skaber tech-startup uden et gran af teknisk kendskab: Med ny AI-løsning kan virksomheder nedbringe arbejdsskader 

En stærk frustration i arbejdet med patienterne satte fysioterapeut Søren Würtz i gang med at udvikle en løsning, der kan sikre ansatte mod arbejdsskader. Han havde og har ifølge eget udsagn stadig ikke forstand på teknologi. Læs her, hvordan han trods det skabte en løsning, der trækker på kunstig intelligens. 
»Dataprocessering og cloud-halløjsa og alt muligt. Jeg bliver helt blank i øjnene. Jeg anede ikke, hvad de snakkede om, og det gør jeg stadig ikke.« Søren Würtz slår ud med armene i et mødelokale i Høje-Taastrup. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Det får du i historien

En fortælling om, hvordan du kan omskabe din forretning til en teknologisk baseret virksomhed UDEN at have noget som helst teknologisk forhåndskendskab.

PRECURE
  • Arbejder med at afhjælpe arbejdsrelaterede belastninger ved brug af et ærme med elektroder, der korresponderer med AI-teknologi og en app
  • Har to produkter i samme ærme: et, der kan hjælpe den enkelte ansatte, og et, der kan opsamle information på tværs af ansatte og f.eks. hjælpe med at afdække skadelige arbejdsstillinger i et laboratoriemiljø
  • Ti ansatte, heraf tre på fuldtid
  • Holder til i startup-huset InQvation i Høje-Taastrup
  • Grundlagt af fysioterapeut Søren Würtz

Seneste nyt