"FUCK IT, SHIP IT” - 69 digitale muligheder du kan bruge i dag – og implementere i morgen

INSPIRATION: Bogen “Fuck it, Ship it” gik for alvor sin sejrsgang i efter sin udgivelse i efteråret. På professionelle sociale medier som LinkedIn blevet bogen flittigt omtalt og rost af erhvervsfolk, der alle fandt den særdeles brugbar.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er samlingsstedet for ledere og beslutningstagere, der har interesse for digital udvikling og erhvervslivets vækst.

Vi samler trådene for dig i vores tre ugentlige nyhedsbreve om ledelse, forretning og teknologi. Vores mission er at klæde ledere på, til at træffe strategisk kloge beslutninger for deres forretningsudvikling.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Om kilden

Bag bogen står forfatterne og makkerparet Jacob Bøtter og Stine Mølgaard.

Jacob Bøtter er dansk iværksætter, der desuden har skrevet flere bøger blandt andet NQ (2010)og UNBOSS (2012). Derudover rådgiver han virksomheder og ledere om de digitale forandringer. Stine Mølgaard er ligeledes en succesrig iværksætter og desuden foredragsholder. I dag arbejder hun samtidigt som COO hos den danske virksomhed Radiobotics.

Link

Læs uddrag her: Fuck it, Ship it