Få overblik over den globale udvikling i blockchain-teknologien

Ingen kan spå præcist om fremtiden - men Deloitte gør et forsøg i denne rapport om blockchain. Fremtidens ledere skal ikke spørge sig selv, hvorvidt blockchain virker, men derimod hvordan blockchain kommer til at påvirke deres virkelighed.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er samlingsstedet for ledere og beslutningstagere, der har interesse for digital udvikling og erhvervslivets vækst.

Vi samler trådene for dig i vores tre ugentlige nyhedsbreve om ledelse, forretning og teknologi. Vores mission er at klæde ledere på, til at træffe strategisk kloge beslutninger for deres forretningsudvikling.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Om kilden

Deloitte er et af verdens største konsulenthuse og det største revisionsselskab i Danmark med over 2.500 ansatte fordelt på 19 lokale kontorer i Danmark og Grønland.

Ud over årlige surveys og rapporter udfører Deloitte rådgivning inden for revision, skat, konsulentvirksomhed og finansiel service. Virksomheden blev grundlagt i 1845 af William Welch Deloitte.