EU’s panel for kunstig intelligens: Afgørende at hjælpe mindre virksomheder

Foto : BigStock, archy13

EU’s panel for kunstig intelligens: Afgørende at hjælpe mindre virksomheder

EU’s ekspertpanel for kunstig intelligens opfordrer EU-Kommissionen til at lægge en massiv indsats i at få europæiske små - og mellemstore virksomheder til at benytte kunstig intelligens.
Ikke kun i Danmark, men over hele Europa, kniber det med at få små- og mellemstore virksomheder til at drage nytte af mulighederne inden for kunstig intelligens. Et massivt problem, lyder det nu fra EU-Kommissionens panel af AI-eksperter, High Level expert Group on Artificial Intelligence, der skal komme med gode råd til at fremme løsninger baseret på kunstig intelligens.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt