EU’s panel for kunstig intelligens: Afgørende at hjælpe mindre virksomheder

Foto : BigStock, archy13

EU’s panel for kunstig intelligens: Afgørende at hjælpe mindre virksomheder

EU’s ekspertpanel for kunstig intelligens opfordrer EU-Kommissionen til at lægge en massiv indsats i at få europæiske små - og mellemstore virksomheder til at benytte kunstig intelligens.
Ikke kun i Danmark, men over hele Europa, kniber det med at få små- og mellemstore virksomheder til at drage nytte af mulighederne inden for kunstig intelligens. Et massivt problem, lyder det nu fra EU-Kommissionens panel af AI-eksperter, High Level expert Group on Artificial Intelligence, der skal komme med gode råd til at fremme løsninger baseret på kunstig intelligens.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er samlingsstedet for ledere og beslutningstagere, der har interesse for digital udvikling og erhvervslivets vækst.

Vi samler trådene for dig i vores tre ugentlige nyhedsbreve om ledelse, forretning og teknologi. Vores mission er at klæde ledere på, til at træffe strategisk kloge beslutninger for deres forretningsudvikling.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]