EU's AI-panel: Europa er bagud på AI-investeringer 

Foto : Gopixa / Bigstock

EU's AI-panel: Europa er bagud på AI-investeringer 

EU's ekspertpanel for AI vil have langt flere penge til AI og forbud mod at bruge teknologien til masseovervågning, fremgår det af ny rapport. 
Europa står til at miste en formue, hvis ikke investeringer i AI bliver øget. Sådan lyder ét af budskaberne i en rapport, som EU's ekspertpanel onsdag offentliggjorde og overdrog til EU-Kommissionen.  Som det ser ud i dag, ender tæt på 90 procent af venture-kapitalen uden for Europas grænser, skriver gruppen med over 50 medlemmer fra industrien og universiteter. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er samlingsstedet for ledere og beslutningstagere, der har interesse for digital udvikling og erhvervslivets vækst.

Vi samler trådene for dig i vores tre ugentlige nyhedsbreve om ledelse, forretning og teknologi. Vores mission er at klæde ledere på, til at træffe strategisk kloge beslutninger for deres forretningsudvikling.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]