EU's AI-panel: Europa er bagud på AI-investeringer 

Foto : Gopixa / Bigstock

EU's AI-panel: Europa er bagud på AI-investeringer 

EU's ekspertpanel for AI vil have langt flere penge til AI og forbud mod at bruge teknologien til masseovervågning, fremgår det af ny rapport. 
Europa står til at miste en formue, hvis ikke investeringer i AI bliver øget. Sådan lyder ét af budskaberne i en rapport, som EU's ekspertpanel onsdag offentliggjorde og overdrog til EU-Kommissionen.  Som det ser ud i dag, ender tæt på 90 procent af venture-kapitalen uden for Europas grænser, skriver gruppen med over 50 medlemmer fra industrien og universiteter. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Latest news