Erhvervsstyrelsen lynudvikler under corona: Gammelkendte it-dele bruges til ny kompensationsløsning

Foto : krugli / Bigstock Photo

Erhvervsstyrelsen lynudvikler under corona: Gammelkendte it-dele bruges til ny kompensationsløsning

Erhvervsstyrelsen udvikler på få uger en ny it-løsning, hvor selvstændige kan søge kompensation, hvis de er påvirket af coronavirus. Hemmeligheden ligger i gamle systemkomponenter og nye dataintegrationer.
På kort tid har Erhvervsstyrelsen skullet stable en digital løsning på benene, som skal komme landets selvstændige og små erhvervsdrivende til gode.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Kompensation til selvstændige

Ordningen gælder for selvstændige og mindre virksomheder med maksimalt 10 fuldtidsansatte.

De selvstændige og små virksomheder, der forventer et tab i omsætning eller indkomst på mindst 30 procent på grund af coronasituationen kan søge om kompensation og få 75 procent af tabet dækket gennem ordningen.

Hjælpen er kun målrettet selvstændige med en personlig indkomst på højst 800.000 kroner i 2020, og derudover den månedlige omsætning i gennemsnit være mindst 10.000 kroner.

Ansøgningerne vil blive behandlet efter først-til-mølle-princippet.

Kilde: Virksomedsguiden.dk, Erhvervsstyrelsen


 

Seneste nyt