Erhvervscenter: Virksomhederne har svært ved at placere ansvaret for digitalisering

Foto : Middelfart Erhvervscenter

Erhvervscenter: Virksomhederne har svært ved at placere ansvaret for digitalisering

Mange SMV’ere vil rigtigt gerne videre med digitalisering, men to store spørgsmål kræver overvejelser først, fortæller souschef i Middelfart Erhvervscenter Tina Eisenhardt.
Middelfart Erhvervscenter har 400 små- og mellemstore virksomheder tilknyttet, og digitalisering er på tapetet hos stort set alle virksomhederne.  Nogle er frontløbere og har allerede omfattende erfaring med f.eks. at samle og behandle data. Andre er på begynderstadiet. Det fortæller Tina Eisenhardt, der er souschef i centret, der er en privat organisation, som også får tilskud fra kommunen. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Det får du i artiklen
  • En diagnose af, hvor langt SMV'erne er med digitalisering på Fyn, og hvad udfordringerne er. 
  • Bud på, hvordan man som SMV kommer i gang med digitalisering. 

Seneste nyt