Epos går fra lyd til hele møderumsløsninger med ny strategi

Theis Mørk, VP, Global Product Management
Illustration: EPOS.
Som datterselskab i høreapparatkoncernen Demant har Epos udviklet og produceret headsets og andre løsninger til kommunikation via lyd, men med den øgede brug af virtuelle mødeformer indså virksomheden, at de måtte udvide porteføljen med en virtuel mødeløsning, fortæller VP Theis Mørk.
17. januar kl. 16:52
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

I foråret 2020 netop som virksomheder kloden rundt sendte deres medarbejdere hjem for at arbejde, lancerede virksomheden Epos sit nye produkt Expand Vision 3. Produktet er et komplet set-up for virtuelle møder med lyd og billede, hvor der i udgangspunktet ikke er forskel på, om man sidder med i et mødelokale på kontoret eller har taget plads derhjemme ved skrivebordet.

Forud for lanceringen var gået et omfattende analyse- og strategiarbejde, som viste, at det var tid til at udvide porteføljen i virksomheden, der hidtil udelukkende har udviklet og produceret headsets, fortæller Theis Mørk, der er VP Global Product Management i Epos, et datterselskab i høreapparatkoncernen Demant:

»Allerede før covid-19 så vi en stigende tendens til en distribueret arbejdsstyrke, hvor man i højere og højere grad sidder forskelige steder og samarbejder med kolleger og partnere på tværs af tidszoner. Daglige møder blev helt eller delvist virtuelle, og det virtuelle samarbejde drev et behov for en mere engagerende og en mere visuel samarbejdsform for at få bedre mødeproduktivitet.«

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger