Det nye løfte er skabt af en tænketank af 150 mennesker, der i 24 timer arbejdede sammen for at formulere løftet "The Tech Pledge" under Techfestival i sidste uge.
Det nye løfte er skabt af en tænketank af 150 mennesker, der i 24 timer arbejdede sammen for at formulere løftet "The Tech Pledge" under Techfestival i sidste uge.

Foto : Techfestival

En overvejelse værd: Nyt løfte om ansvarlighed i techindustrien

Et nyt løfte for techindustrien vil hæve branchens ansvarlighed. Læs her om løftet, der er skabt af en tænketank under Techfestival, der fandt sted i København sidste uge.
Nye teknologier rejser nye spørgsmål og skaber nye etiske dilemmaer for virksomhederne.  En tænketank har under sidste uges Techfestival i København skabt et løfte, "The Tech Pledge."  Formålet med løftet er at give alle i techindustrien mulighed for at tilslutte sig nogle retningslinjer for, hvordan man skal agere ansvarligt og bæredygtigt i en verden fuld af ny teknologi. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er samlingsstedet for ledere og beslutningstagere, der har interesse for digital udvikling og erhvervslivets vækst.

Vi samler trådene for dig i vores tre ugentlige nyhedsbreve om ledelse, forretning og teknologi. Vores mission er at klæde ledere på, til at træffe strategisk kloge beslutninger for deres forretningsudvikling.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]