Det nye løfte er skabt af en tænketank af 150 mennesker, der i 24 timer arbejdede sammen for at formulere løftet "The Tech Pledge" under Techfestival i sidste uge.
Det nye løfte er skabt af en tænketank af 150 mennesker, der i 24 timer arbejdede sammen for at formulere løftet "The Tech Pledge" under Techfestival i sidste uge.

Foto : Techfestival

En overvejelse værd: Nyt løfte om ansvarlighed i techindustrien

Et nyt løfte for techindustrien vil hæve branchens ansvarlighed. Læs her om løftet, der er skabt af en tænketank under Techfestival, der fandt sted i København sidste uge.
Nye teknologier rejser nye spørgsmål og skaber nye etiske dilemmaer for virksomhederne.  En tænketank har under sidste uges Techfestival i København skabt et løfte, "The Tech Pledge."  Formålet med løftet er at give alle i techindustrien mulighed for at tilslutte sig nogle retningslinjer for, hvordan man skal agere ansvarligt og bæredygtigt i en verden fuld af ny teknologi. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Seneste nyt