Ekstra penge til digitalisering i SMV'er
Søren Hovmand viser, hvordan det via en app på enhver iPad er muligt at nærmest at bygge virksomhedens løftemaskiner virtuelt i det miljø, hvor de skal bruges.

Foto : Das Büro

Ekstra penge til digitalisering i SMV'er

Erhvervsfremmebestyrelsen sender 18 mio. kroner ekstra mod regeringens digitaliseringsprogram for SMV'er. Det betyder, at 180 SMV'er mere kan få hjælp.

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse har besluttet at støtte digitalisering i SMV'er i projekt SMV:Digital under Erhvervsministeriet med ekstra 18 mio. kroner. 

Det fremgår af en pressemeddelelse, hvor Erhvervsfremmebestyrelsen også fortæller, at det betyder, at yderligere 180 virksomheder kan få digitaliseringshjælp gennem programmet. 

Den seneste pulje fra SMV:Digital blev løbet over ende af ansøgere på få timer, da den åbnede for tilmeldinger i slutningen af april.

Støtte til digitalisering bliver revet væk

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement og få løbende perspektiv og viden leveret direkte til din indbakke.

Seneste nyt