Eksperter: Alle virksomheder bør have en strategi for kunstig intelligens

Eksperter: Alle virksomheder bør have en strategi for kunstig intelligens
Illustration: privat. Se større version
Kunstig intelligens og teknologien bag bliver så magtfulde, at alle virksomheder bør have en strategi, der ser på forretningsmulighederne og har blik for etikken, lyder det fra en række eksperter.
Idéer 17. juni 2019 kl. 13:13
errorÆldre end 30 dage

Hvad betyder udbredelsen af kunstig intelligens for nutidens ledere og medarbejdere? Og hvilke kompetencer er der behov for, når teknologien overtager flere arbejdsopgaver?

Få svaret på spørgsmålene i denne debat, der foregik forleden på folkemødet, og som blev modereret af Tech Managements redaktør, Anders Rostgaard Birkmann.

Med i panelet var kapaciteter som viceadministrerende direktør Bodil Nordestgaard Ismiris fra Ledernes Hovedorganisation, direktør Camilla Rygaard-Hjalsted fra Digital Hub Denmark, direktør Pernille Kræmmergaard fra Digitaliseringsinstiuttet og salgsdirektør Frederik Braun fra Enterprise Commercial i Microsoft Danmark.

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i den videnskabelige debat.
Forsiden