Ejerleder: »Altså, hvem ringer man til og siger: Vi vil gerne digitaliseres?«

Foto : Jesper Boesen Thomsen

Ejerleder: »Altså, hvem ringer man til og siger: Vi vil gerne digitaliseres?«

Direktør for Svane Shipping Jesper Hansson anede ikke, hvor han skulle tage fat, da omverdenens pres for digitalisering voksede. Læs, hvordan han alligevel har formået at få processer i Kolding-virksomheden digitaliseret. Og hvordan han er blevet fuldstændig omvendt på ét punkt.
Det var et pres. Både udefra og indefra. Det kan godt være, at det ikke var altoverskyggende for Jesper Hansson. Men det begyndte at komme snigende, at nu skulle han sætte noget i gang. Nu skulle familievirksomheden Svane Shipping digitaliseres. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Det får du i artiklen
  • Fortællingen fra en ærlig ejerleder om, hvordan man griber digitalisering an, selvom man ikke ved, hvad man skal gribe eller gøre i. 

  • Fem konkrete råd til, hvad du selv skal huske i din digitaliseringsproces.

Svane Shipping
  • Hovedsæde i Kolding
  • Etableret i 1926
  • Arbejder med forskellige opgaver inden for shipping som klarering og stevedoring foruden terminalløsninger, hvor selskabet opbevarer gods for kunder
  • Familieejet virksomhed
  • Havde i 2018 en bruttofortjeneste på 31,8 mio. kroner og et resultat på 6,2 mio. kroner
  • Direktør er Jesper Hansson, der er tredje generation i familien bag Svane Shipping

Seneste nyt