Efter en virkelig dårlig oplevelse: ‘Min bekymring går på at vælge den rigtige partner til digitalisering’
Fontenay er en fynsk grossist, som leverer slangeløsninger til industri og transport og komponenter og udstyr til proces- og tankanlæg foruden udstyr til tankvogne

Foto : Fontenay

Efter en virkelig dårlig oplevelse: ‘Min bekymring går på at vælge den rigtige partner til digitalisering’

Grossistvirksomheden Fontenay på Fyn har allerede forsøgt sig med en digitaliseringsøvelse, der blev dyr, besværlig og ikke løste problemet. Nu prøver Fontenay igen, for der er ingen vej udenom, men det sker med en sund skepsis, fortæller ejerleder Uffe de Fontenay. 
1. kapitel: Beslutningen om at blive mere digitale hos Fontenay blev taget for fem år siden. Planen var en ny hjemmeside for alle produkterne hos grossisten, der blandt andet leverer slangeløsninger til industri og transport og udstyr til tankvogne. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Fakta: Tech Management følger digitaliseringen i Fontenay

Tech Management følger fra maj 2020 den fynske grossistvirksomhed Fontenay i deres arbejde med at digitalisere virksomheden og de ledelsesmæssige og strategiske overvejelser, som det medfører.

Denne artikel er første afsnit af historien. 

Fakta: Fontenay
  • Grundlagt i 1992 af Uffe Fontenay
  • Grossistvirksomhed, som leverer slangeløsninger til industri og transport og komponenter og udstyr til proces- og tankanlæg foruden udstyr til tankvogne
  • Kundeporteføljen er tankvognmænd og virksomheder i olie-, benzin og kemiindustrien, samt den farmaceutiske industri
  • Fontenay havde i det forskudte regnskabsår 2018-2019 en bruttofortjeneste på 6,4 mio. kroner og et resultat på 572.840 kroner 
  • Fontenay har otte ansatte på kontoret i Middelfart

Seneste nyt