Efter coronas indtog: Her er den nye hverdag for to virksomheder
Bo-glas producerer glas, som sælges til private via glarmestre- og håndværksmestre og til entreprenører.

Foto : Bo-glas

Efter coronas indtog: Her er den nye hverdag for to virksomheder

To nordjyske virksomheder fortæller om deres overvejelser om drift og ledelse efter den første hele uge med et lukket Danmark.
Anden uge af den officielle nedlukning af landet er lige begyndt, og virksomhederne skal videre med deres planer for at forsøge at få driften til at fortsætte. Lønkompensation, afskedigelser, samarbejde med kunder og de ansattes ve og vel fylder tankerne.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt