DSB vil træne personale med virtual reality, så rejsende får bedre oplevelse

Alexandra Instituttet skal hjælpe DSB med at afprøve Virtual og Augmented Reality, der vil bruge det til træning af lokomotivførere og servicepersonale, reparationer af materiel og til forbedringer af oplevelserne for de rejsende.
Forestil dig en nystartet togfører, der går igennem toget for at kontrollere billetter. Måske har hun - selv om hun er helt grøn - mødt dig før. Eller i hvert fald din type. Virtuelt. Sammen med andre DSB-kolleger skal virtual reality og augmented reality være en større del af træningsarbejdet. De næste fire år skal Alexandra Instituttet og Serious Games Interactive nemlig udvikle virtual og augmented reality løsninger til DSB.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Seneste nyt