Dronebillede af Sønderhavn i Esbjerg Havn
Dronebillede af Sønderhavn i Esbjerg Havn

Foto : Esbjerg Havn

Droner og data skubber Esbjerg Havn i ny retning

I denne uge sætter Esbjerg Havn gang i et nyt projekt med droner, der skal samle data om havnen, så den kan drives endnu bedre. Indsamling af data er nyt, men den virkelige forandring ligger i hele den indflydelse, data får på organisationen. ”Det kræver en mentalitetsændring,” fortæller Jesper Bank, salgsdirektør i Esbjerg Havn. 
Esbjerg Havn har i et år gennem en ordning med G4S testet brug af droner i havnen fra leverandøren Lorenz Technology. I denne uge bliver test til praksis, når havnen begynder at høste en strøm af data fra dronerne. De kan få indflydelse på alle aspekter af driften af havnen, siger salgsdirektør i Esbjerg Havn Jesper Bank i et interview med Tech Management. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er samlingsstedet for ledere og beslutningstagere, der har interesse for digital udvikling og erhvervslivets vækst.

Vi samler trådene for dig i vores tre ugentlige nyhedsbreve om ledelse, forretning og teknologi. Vores mission er at klæde ledere på, til at træffe strategisk kloge beslutninger for deres forretningsudvikling.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]